Rólam - Szandra Otthon
dr. Tóth Alexandra

Dr. Tóth Alexandra
lakberendező vagyok

Hosszabb kerülővel – a jogi diploma megszerzésétől, és tíz év jogászi munkán keresztül – jutottam el álmom megvalósításáig.

A jogi munkám során sok embert, élethelyzetet megismertem, voltak sikerélményeim, de hiányzott az alkotás, a harmóniateremtés öröme a színek, anyagok, formák világa!

Amikor hobbi-lakberendezőként rádöbbentem, hogy legszívesebben minden nap e csodás hivatással foglalkoznék, beiratkoztam a Junior Art Center Lakberendező Iskolába, ahol 2009. júliusában tettem záróvizsgát. 2013. júniusában számítógépes látványtervező képesítést is szereztem.

Az elmúlt években lakások, családi házak, irodák, valamint panzió és bemutató terem berendezésében működtem közre, tervezéssel, tanácsadással.

Amit legjobban szeretek e hivatásban, hogy:


  • több emberrel együttműködve életre kelnek a papírra vetett tervrajzok
  • felkutathatom az enteriőrbe legjobban illő bútorokat, anyagokat, kiegészítőket
    láthatom régi családi bútorok, bolhapiaci tárgyak újjászületését.
  • lakberendezési szemléletemre nagy hatással voltak olaszországi, és írországi utazásaim, a rusztikus, mediterrán, vidéki stílusú külső és belső terek, hangulatok.

Inspirációt ma is utazási élményekből és a természetből merítek, de néha egy pompás virágcsokor, vagy a megrendelő által kedvelt ruhadarab is kiindulópont lehet az olyan környezet megteremtésében, melyben megbízóim igazán jól érzik magukat.

az otthon bennünk él

Otthon az, ahova hazatérsz. (…) Nem kell hozzá sok, csak egy szoba és egy érzés. Egy egészen egyszerű állati érzés: hogy ma itt élek. Van egy ágy, amiben alszom, egy szék, amire leülök, egy kályha, ami meleget ad. És hogy ebben a körülöttem lévő széles, nagy és furcsa világban ez a kis hely nem idegen és ma az enyém.

– Wass Albert

szívből ajánlom

Egy balatonfüredi kávézó-koktélbár belső megjelenésének megtervezésével bíztam meg Szandrát. Rendkívül rugalmasan állt a munkához, mindenre volt ötlete, túlteljesítette az előre megbeszélteket. A vendégek szinte minden alkalommal kiemelik, hogy nagyon tetszik a design, a színek, a kiegészítők a csempe és az egész üzlet hangulata.
Szívből ajánlom annak akinek fontos a lakása vagy az üzlete megjelenése, nem fog csalódni.
Marcell Hámori – Égszínkék Kávéház Balatonfüred

Tarts velem és varázsold otthonodat olyanná, hogy öröm legyen a hazatérés!


Csak add meg neved és email címed, hogy mindig értesülj a legfrissebb lakberendezési megoldásokról.

Feliratkozásoddal elfogadod az Adatvédelmi irányelvekben foglaltakat.