Adatvédelmi nyilatkozat - Szandra Otthon

Adatvédelem és adatkezelési irányelveink

A szandraotthon.hu domain néven üzemelő weboldal adatait dr. Tóth Alexandra E.V. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

Hírlevél feliratkozáshoz megadandó adatok

  • név
  • e-mail cím

A feliratkozás kizárólag valós e-mail címmel lehetséges. A feliratkozáskor az Értesítést kérek gombra kattintással hozzájárulását adja a hírlevelek küldéséhez.

A megadott adatokat dr. Tóth Alexandra E.V. bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség biztosított az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel, valamint a hírlevelekben lévő leiratkozás linkre kattintva. Ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő adat törlési igény esetén 5 munkanapon belül megtörténik a törlés.

Dr. Tóth Alexandra E.V. által küldött hírlevelek tartalma tájékoztató jellegű, aktuális friss cikkekre, workshopokra hívja fel a figyelmet tartalmukkal. A megadott adatokat harmadik fél részére dr. Tóth Alexandra E.V. nem adja ki, harmadik fél ajánlatait nem kézbesíti a megadott e-mail címre.

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-118378

Tarts velem és varázsold otthonodat olyanná, hogy öröm legyen a hazatérés!


Csak add meg neved és email címed, hogy mindig értesülj a legfrissebb lakberendezési megoldásokról.

Feliratkozásoddal elfogadod az Adatvédelmi irányelvekben foglaltakat.