Fiatal pár első közös otthona, teljes lakásfelújítás teljes lakásfelújítás

Az első közös otthon megteremtése előtt a fiatal párnak egy mindenre kiterjedő lakásfelújítással kellett szembenéznie, amikor megkerestek. A lakberendezési feladat az volt, hogy egy korszerűtlen, rossz állapotú lakásból egy jól működő, fiatalos és barátságos otthont alakítsunk ki, krém és barna színek, természetes anyagok, modern bútorok felhasználásával.

A lakás szellősebbé tétele érdekében az előszoba – nappali közös fala egy kis szakaszon kibontásra került. Az így képződött nyílásba egyedi tervezésű térelválasztó polc készült, díszek, apróságok számára.

A polcból egy másik darab is készült a kanapé mögötti falra, ezáltal egységes keretbe foglalva a természetes hatást fokozó kőburkolatot. A polcok alsó vonaláig a kanapé mögött gipszkarton fal szolgál lerakóul a személyes tárgyak, lakásdekorációk számára.

A nappaliból nyíló hálószoba oldalajtaja eddig egy szűk és sötét folyosóra vezetett, amit megszüntetve megnöveltük a fürdőszoba alapterületét.

Az előszobából nyíló konyhába a technológiai sorrendnek megfelelő praktikus, egyedi tervezésű konyhabútor került, és helyet kapott egy, a munkalap anyagából készült reggelizőpult is.

A lakás körüljárhatósága a fürdőszobán keresztül megmaradt. A folyosó megszüntetése révén megnőtt térben kényelmesen elfértek a modern szaniterek, zuhanyfülke és a mosó-szárítógép is.

Ilyen volt: