Új építésű balatoni nyaraló berendezése szürke-fehér színekkel

A fiatal család számára második otthonként is készült új építésű, társasházi nyaralóban a tágas, szellős, világos terek kialakítása volt az elsődleges lakberendezési igény.

A fehér, méretre tervezett bútorokkal a teret optimálisan kihasználtuk, és így elegendő tárolóhely keletkezett a család minden tagja számára. Az előszobában és a hálóban tükrök is fokozzák a térélményt.

A stílustervek alapján a megrendelők a szürke-fehér színkombinációt választották, melyek a falszíneken, és a bútorokon váltakozva térnek vissza. A modern, minimalista megjelenésű berendezést színes képekkel, hangulatvilágítással, és fémes csillogással keltettük életre.

Az egyterű konyha-étkező-nappali helyiségben a funkciók szolid elválasztását színekkel biztosítottuk. A fő falak fehér színét a konyhabútor és a kanapé mögötti szürke szín töri meg. Szintén optikai térelválasztóként, az étkező függőlámpáit – szürkére festett – gipszkarton csík emeli ki.

A gyerekszoba az egyetlen helyiség, mely a szürke helyett vidámabb, sárga színt kapott. A tágasság- érzet miatt ide is fehér színű bútorok kerültek, amiket szépen kiemel a természetes fa hatású padlóburkolat.